Vores rådgivning

Vores rådgivning

Vi skaber værdi for den enkelte. Vi prioriterer ordentlighed i det vi siger og gør. Vi rådgiver med stor faglighed og vi holder det vi lover.

Revice er et frisk pust til revisionsbranchen, hvor kunden og kundens forretning er i højsædet. Vores vision er at betjene dig som virksomhedsejer igennem aktiv og proaktiv sparring og rådgivning – du har hørt det før, men vi mener det og derfor har vi optimeret vores koncept med fokus på rådgivning. 

Vi tilbyder et Full-Service koncept, hvor vi som rådgivere udover den årlige revision, deltager i løbende møder med dig. Til hvert møde foreligger en individuelt tilpasset dagsorden, baseret på din virksomhed og de risici og muligheder du som virksomhedsejer til dagligt arbejder med.

Vores koncept sikrer at du som kunde altid har en engageret og nærværende sparringspartner, der altid ved hvad der foregår i din virksomhed. 

Møderne er inkluderet i dit årlige honorar! – og vores honorarer er alligevel yderst konkurrencedygtige. 

 

Vores vision

Vores vision er opbygget på en organisation bestående af 3 elementer: Revision og rådgivning, skatteoptimering, samt bogholderiassistance. 

Vores medarbejdere er erfarne og veluddannede, og du får som kunde altid den bedste betjening.

Vores forretning bygger på, at du som kunde altid får den mest optimale løsning til din situation og netop derfor sender vi ikke en elev til at varetage dit bogholderi, ligesom at vores skatterådgivere og revisorer er ansat ud fra, at vi vil have de bedste og mest kompetente medarbejdere. 

 

Vi tror på nærværende kunderådgivning - kvalitet i vores arbejde er en selvfølge.